Dextra Star Stable

2016-02-24
18:44:00

Hur du får många följare eller subscribers på YouTube, bloggar eller Instagram!

Även fastän reklam i globala ses som irriterande av många, så var det helt ärligt så som jag från början fick min blogg att få besökare & väldigt mycket av det! När man först startar något, som en blogg eller en YouTube så vet folk inte om att den finns & det spelar inte någon roll hur bra den är då. För folk hittar den inte! Men man måste göra reklam på RÄTT sätt & det tänkte jag prata om lite nu.
 
Instagram är det skillnad på & det ska man inte göra reklam för i Globala. Man får följare genom att gilla & kommentera på andras instagramkonton. Då menar jag dock inte att man ska kommentera "Snälla följ mig" eller "Jag följer dig om du följer mig!". Man ska helt enkelt bara kommentera snälla saker på andras instagram. Så fungerar det också med bloggar & på youtube och i stort sätt all socialmedia. Kommenterar man på massvis av folks instagram (en kommentar per person, spamma inte!) & gillar deras bilder, så ser de att du är en snäll person & de kommer att vilja följa dig av sig själva! Var trevlig & gullig helt enkelt,
 
Ska man göra reklam i Globala så måste man också göra det på rätt sätt. Jag fick min blogg att växa & bli "upptäckt" genom reklam i Globala.
 
Men du ska INTE bara skriva
 
"Jag är NAMN på YouTube, snälla prenumerera"
eller
"Heter NAMN på YouTube, 99 prenumeranter - Kan vi nå 100?"
det är tråkigt & uttjatat.
 
När du gör reklam i globala så ska du berätta vad det är du har publicerat.
Till exempel:
"Racingtips för alla Championat - Video ute nu - NAMN på YouTube"
"Kolla in Vårmodet i Star Stable - Nytt bloginnlägg på BLOGGADRESS.SE"
 
Du ska helt enkelt förklara vad det är du gör! På det viset så kommer folk som faktiskt är intresserade av det du har skapat att gå in på din blogg eller YouTube & då kommer de troligen att komma in flera gånger, eftersom de gick in för att de från första början var intresserade av vad du plockat ihop i vårgarderoben eller för att få tips på tävlingar eller uppdrag. De gick in på din sida för att de redan gillade den!
 
Sedan så är det här självfallet med måtta. Du ska INTE skriva hela tiden. Inte ens en gång i timmen. Skriv högst 2 gånger om DAGEN i globala. På det sättet så kan du berätta om vad din nya video eller ditt nya blogginlägg handlar om för den dagen & folk kommer inte att bli förbannade på dig för att de inte vill höra vad du har att säga.
 
Följer man de här enkla reglerna så är det hur lätt som helst att få besök till vad du än har att visa. Det var exakt på det här viset som jag började. När man har mycket besökare så kan man lägga av med att göra reklam i Global, eftersom att folk kommer tala om dig & dina kreationer om de gillar de ändå & det är den bästa reklamen man kan få - Helt utan ansträngning.
 
Men tänk på att du också måste göra bra blogginlägg, en kul Instagram eller underhållande filmer med. För om du inte gör ett bra inehåll, så spelar det ingen roll hur mycket reklam du gör. Då kommer folk tröttna fort & de som har gått in på sin sida kommer inte att göra det igen.
 
Innan du börjar göra reklam för din pryl så är det viktigt att du har rätt mycket innehåll med. Gör aldrig reklam för en YouTube som bara har 5 filmer på sig & ingen grafik (bilder) uppladdat & gör inte reklam för en blogg med bara 5 inlägg. Se till att ha åtminstånde 20 stycken av det du gör innan du börjar göra reklam för det! 
 
Om du bara har ett eller några få saker på din sida så kommer folk gå in & kolla & sedan så kommer de aldrig att komma tillbaka, eftersom de minns att första gången de gick in så var det nästan ingenting där & då tror de att det inte kommer vara mycket där nästa gång heller.
 
Så för att folk ska upptäcka dig så ska du helt enkelt:
  • Se till att ha minst 20 stycken inlägg/bilder/filmer på din sida!
  • Gå in på andra personer som gör liknande saker & kommentera & gilla deras grejer!
  • Gör du reklam i Globala så berätta vad det är du har gjort så att folk som redan gillar det går in!

Det här kanske låter barnsligt enkelt, "Kan jag verkligen få mycket prenumeranter & läsare/följare genom att bara göra de här få sakerna?" och svaret är Ja. Det är faktiskt precis såhär simpelt.
 
Tänk dock på att det här händer INTE över en natt!
 
För att det här ska fungera så måste du kommentera på folks sidor hela tiden. Det tar inte en vecka heller. Du behöver helt enkelt hålla på med det här så länge som det krävs innan du får in nya prenumeranter & följare av sig självt.
 
Hur hittar man folk som gör SSO relaterade saker? Klicka in på alla som har kommenterat på Star Stables officiella Instagram & YouTube. Du ser deras användarnamn & du vet att de gillar Star Stable - Så då är chansen stor att de kommer gilla det du gör också. 
 
Att bara vara snäll & trevlig mot folk kommer man väldigt långt på. Hur långt som helst faktiskt! Men kom ihåg att INTE kommentera att de ska följa dig, någonsin! Det är bara sjukt irriterande. Det räcker att du bara kommenterar något snällt så kommer de gå in på din sida & om de gillar dig så följer de dig. Om du ber folk att prenumerera så kommer de bara prenumerera för att vara snälla & kommer inte att kolla på eller gilla dina filmer & dina inlägg - För det var inte deras egna val.
 
Du får följare & prenumeranter hur lätt som helst
- Bara genom att vara snäll & trevlig, med en stor bit tålamod.
 
♡ Lycka till ♡